sábado, 6 de octubre de 2007

Un record per Antoni Monserrat




20/02/2006

Antoni Carreras Torrent

Diumenge capvespre s´ha escampat la notícia, Antoni Monserrat ha mort. Sols fa uns dies van saber del seu estat de salut i avui ja no hi és entre nosaltres. El vaig conèixer quan era director general, amb l´anterior Govern Autonòmic; va ser de gran ajuda per dur a bon port la construcció de la nau que Mestral ha aixecat a Ciutadella. Sempre diligent i atent, vaig trobar una persona que es va engrescar amb el treball que desenvolupem i sempre ha estat al nostre costat.

De gran sensibilitat humana, aquest històric lluitador sindical va venir a Menorca per col·laborar en la posada en marxa de la "nova CATISA".

Com a president de l´ITEB, vam trobar en ell un excel·lent col·laborador per a dissenyar un projecte d´ampliació estratègica per Mestral. Fa pocs dies en un dinar de planificació va donar-nos l´enhorabona pel plantejament i execució d´un model que pot ser pioner a l´Estat Espanyol.

Estic convençut que tot l´equip de Mestral enyorarem els seus consells i observacions però el record de la seva generositat ens esperonarà per seguir endavant amb les mateixes ganes.

Antoni, mestre i amic, gràcies per la teva disponibilitat absoluta; persones com tu són fars que ens ajuden a seguir en el camí del compromís social. Descansa en pau, els que aquí quedem no t´oblidarem mai.

No hay comentarios: