lunes, 15 de noviembre de 2010

Premi Antoni Monserrat i Moll III edició per l'amic Miquel Alenyà i Fuster

Aquest matí al Parlament de les Illes Balears la família i amics d'en Toni hem pogut estar un cop més orgullosos de la seva feina envers l'economia, l'estadística i la societat balear amb la tercera edició del Premi Antoni Monserrat i Moll al mèrit estadístic.

En aquesta edició del premi s'ha guardonat a l'economista Miquel Alenyà i Fuster, amic i company de feines del meu pare. Enhorabona de tot cor, Miquel.

El Govern Balear ha volgut reivindicar la tasca de l'eminent economista entre els anys 1970 i 2000, en la producció dels informes anuals de “Sa Nostra”, que sota la seva direcció i en bona part d’elaboració pròpia, van anar construint una base de dades destinada a recollir la informació disponible, sistematitzar-la, regularitzar-la, homogeneïtzar-la i evitar-ne els talls i les interrupcions.

El lliurament del premi ha estat a càrrec del conseller d’Economia i Hisenda, Carles Manera, a la seu del Parlament de les Illes Balears, en un acte presidit per Aina Rado, presidenta de la institució, i on també han intervingut el director de l’Ibestat, Andreu Sansó.

Deixau-me que vos confessi una cosa: de vegades crec que el motiu d'aquest blog no és altre que comunicar-me amb el meu pare. ¿Qui ens diu que no hi ha Internet allà d'on ens contempla?

Pare, amics i visitants, vos deix unes fotografies del premi:





No hay comentarios: